Довгогубці діелектричні 160 мм Alloid 1000В LNP-142160

Бренд: Alloid
Номер: LNP-142160
Код: 47047
148грн/шт
В наявності
Быстрая доставка
Отправка
сегодня
Опис

Довгогубці прямі LNP-142160 представлені товарною маркою Alloid. Інструмент має ізольовані рукоятки та підходить для застосування в роботі з силовим обладнанням під напругою до 1000 В. Довгогубці Alloid це шарнірно-губцевий інструмент призначений для великого спектру ремонтних та монтажних робіт. Дані довгогубці дозволяють виконувати формування та різання проводів та дроту, а також для захоплення та утримання дрібних предметів виконуючи з ними різні маніпуляції.
Завдяки подовженим і тонким губкам, довгогубці зручні для виконання точних та акуратних робіт, як, наприклад, ремонт різної радіотехніки і там, де використовуються різні мініатюрні запчастини. Довга частина даного інструменту дозволяє дістатися до найдрібніших деталей, що розташовані всередині пристроїв та механізмів. Внутрішня частина робочої поверхні губок має дрібні зуби, які дуже добре фіксують різні деталі будь-якої форми.
Даний інструмент виготовлений з інструментальної сталі, яка має високі показники міцності, хорошу стійкість до різних навантажень і деформації. Добре відполірована поверхня захищає від корозії. Рукоятки ергономічної форми, які зручно лежать у руці та не ковзають.
Довжина інструменту 160 мм.

Характеристики
Країна виробник
Тайвань
Гарантійний термін
1 мес
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари