Набір біт магнітних шуруповерта двосторонніх PH2 75мм S2 10шт Alloid SB-22075

Бренд: Alloid
Номер: SB-22075
Код: 50856
183грн/набор
В наявності
Быстрая доставка
Отправка
послезавтра
Опис

Набір біт магнітних Alloid SB-22075, спеціально розроблений для забезпечення зручного й ефективного використання електроінструменту у різних будівельних і ремонтних завданнях. Набір включає 10 подвійних біт довжиною 75 мм кожна, що забезпечує широкі можливості й варіативність застосування.

Кожну біту зроблено з високоякісної S2 сталі, що робить їх дуже міцними та довговічними. Такий матеріал дозволяє легко справлятися навіть із важкими завданнями, забезпечуючи високу міцність та стійкість до зношування.

ПЕРЕВАГИ МАГНІТНИХ БІТ

  • Висока міцність: Виготовлені з високоякісної S2 сталі, біти Alloid відрізняються високою міцністю та стійкістю до зносу, що забезпечує захист від стираня граней робочої частини та довгий термін роботи.
  • Універсальний розмір: Біти мають розмір РН2 та довжину 75 мм - ці розміри є найбільш розповсюдженими та зручними для роботи у важкодоступних місцях.
  • Подвійна конструкція збільшує ресурс роботи вдвічі - більш ніж 2000 саморізів
  • Магнітна робоча частина для швидкої та легкої роботи
  • Універсальне застосування: Цей набір біт ідеально підходить для ремонту та збірки – будівельні та побутові потреби, меблі, електроприлади та багато іншого
  • Зручне зберігання: Набори постачаються в пластиковому кейсі для компактного зберігання.

Біти магнітні ALLOID незамінні для будівництва та ремонту, для виробництва та ремонту меблів, обладнання, електроприладів та іншого. Сумісні з електроінструментом будь-якого виробника. Підійдуть як для професійного так і для домашнього використання.

ALLOID - ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ МАЙСТРІВ

Компанія Vitol має великий досвід роботи з професійним інструментом відомих брендів, тому добре розуміє потреби споживачів у різних сферах діяльності. Спираючись саме на потребу та запит наших клієнтів, більш ніж 10 років тому виникла ідея створення власної торгової марки інструменту, яку невдовзі було втілено в лінійці інструменту на ім’я Alloid.

Першочерговою концепцією бренду Alloid було створення якісного й доступного продукту для побутового використання. Вийшовши на ринок, завдяки своїй якості та характеристикам інструмент Alloid одразу ж здобув популярність не тільки серед майстрів-аматорів, а також й серед професіоналів. Від наших клієнтів, що мали змогу оцінити якість Alloid, почали надходити запити на спеціалізований професійний інструмент та обладнання. Тоді, щоб задовільнити цю потребу, асортимент Alloid було доповнено лінійкою спецінструменту та обладнання для СТО.
Наразі інструмент Alloid активно використовується майстрами на професійних СТО, у промисловості та виробництві, у будівництві та ремонті, а асортимент бренду налічує більш ніж 5000 найменувань універсального, автомобільного та будівельного інструменту.

Ми гарантуємо якість інструменту Alloid, адже несемо повну відповідальність на всіх етапах виробництва – від розробки продукту до відвантаження клієнту.
Будучи власником бренду Alloid, компанія Vitol, пропонує найкращу цінову політику, вигідні умови співпраці, а також формує асортиментний портфель, спираючись на актуальні потреби українського споживача.

Характеристики
Країна виробник
Китай
Тип біти
Двостороння
Тип
Набір
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари