Труборіз для пластикових труб 42мм з гумовими накладками Alloid PC-42225

Бренд: Alloid
Номер: PC-42225
Код: 49945
435грн/шт
Немає в наявності
Опис

Труборіз Alloid PC-42225 призначений для роботи з пластиковими трубами, що мають метричний діаметр від 0 до 42 мм. Полегшує різання легкосплавних труб. Представлена модель в однопрохідній формації і виготовлена у формі спеціалізованих ножиць, під час використання яких ви отримуєте можливість максимально ефективно і швидко здійснювати різання пластмасових трубозаготовок у всіляких варіаціях.
Інструмент відмінно справляється з обробкою труб, виготовлених з поліпропілену, ПВХ, поліетилену, поліетиленового складу з поліпшеними зв'язками на молекулярному рівні, ХПВХ і інших матеріалів схожого призначення.
Довжина інструмента становить 210 мм. Підійде для виконання нескладних робіт з гнуття труб. Дозволяє налагодити процес виробництва всілякого обладнання, прокладки трубопроводу, монтажу огорож. Модель дуже надійна і має гарне співвідношення ціни і якості. При роботі доводиться впливати на трубу силою важеля. За допомогою труборіза ви зможете зігнути необхідну вам трубу під будь-яким градусом, при цьому згин буде залишатися рівномірним з будь-якого боку. Модель отримала сертифікати якості і повністю відповідає світовим стандартам, що робить її прекрасним вибором для кожного майстра.

Характеристики
Країна виробник
Тайвань
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари