Дистанційне керування для комплекту центрального замка з пультом-ключем 32013

Бренд: Pulso
Номер: DL-32013
Код: 38424
621грн/шт
В наявності
Оплата частями от Приват банка
Оплата частями
4 x 156 грн
Рассрочка от Приват банка
Рассрочка
до 24 месяцев
Быстрая доставка
Отправка
завтра
Опис

Блок управління PULSO/DL-32013/13 PIN/ призначений для підключення центрального замка в транспортному засобі. Основне його призначення забезпечити роботу ЦЗ в автомобілі. Характеризується дана модель такими перевагами і особливостями:
• Дозволяє без проблем відкривати або закривати двері за допомогою пульта управління або через ключ.
• Блок дозволить підключити таймер закривання дверей. Завдяки цьому ви зможете зарити двері не відразу, а через деякий час. Такий функціонал значно полегшує процес експлуатації ЦЗ.
• Може використовуватися з будь-якою сигналізацією, без проблем підключається. Установку можна зробити на станції технічного обслуговування.
• Відмінна робота в будь-яких умовах, в тому числі і при включеному запалюванні в машині.
• У комплекті представленого типу, крім самого блоку, йде два ключа для дистанційного керування. Це дозволить здійснювати управління центральним замком в автомобілі.
• Перевагою моделі є і можливість підключення в будь-якому автомобілі. Ви можете використовувати блок управління, як в легковому автомобілі, так і в вантажному автомобілі.
Блок управління PULSO/DL-32013/13 PIN/ з пультом-ключ - це відмінний варіант для автомобіля. Функціональний пристрій забезпечить відмінну роботу системи.

Характеристики
Країна виробник
Китай
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари