Шліфмашинка пневмовідрізна кутова 4" Hans 84909

Бренд: HANS
Номер: 84909
Код: 46120
3248грн/шт
Немає в наявності
Опис

Шліфувальна машина 84909 від Hans – це чуйний і надійний помічник для очищення шарів поверхонь. Висока пропускна здатність та міцний металевий корпус виділяють пристрій серед аналогів. Основними перевагами є:
• Висока потужність. При стабільній подачі повітря в пневматичну лінію інструмент здатний розвивати швидкість до 12000 об/хв, що робить його універсальним. А завдяки оптимальному розміру посадкового майданчика (100 мм), з пристроєм зручно працювати як із середніми, так і невеликими поверхнями на всіх етапах шліфування.
• Оптимальне споживання повітря. Джерелом живлення для шліфувальної машини виступає очищене повітря, що стабільно надходить у кількості до 170 л/хв. Оптимальний тиск для коректної роботи 6.2 бар, а мінімальний внутрішній діаметр шланга має становити 6.35 мм.
• Конструктивні особливості. Для виведення зайвого передбачено вихлопний отвір на передній частині корпусу. На задній частині розташований класичний 1/4” штуцер для підключення шлангу. Незважаючи на металеве виконання корпусу та загальну довжину 242 мм, важить пристрій оптимальні 1.9 кг, що дозволить зручно працювати тривалий час.

Характеристики
Країна виробник
Тайвань
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари