Кип'ятильник автомобільний 24 вольта Elegant 101533

Бренд: Elegant
Номер: 101533
Код: 35661
107грн/шт
В наявності
Быстрая доставка
Отправка
сегодня
Опис

Кип'ятильник ідеальний помічник у дорозі на дачі. Використовувати його можна для швидкого підігріву будь-якої кількості води.
Представлена ​​модель EL 101533 має велику кількість переваг:
• Надійна;
• Зручна;
• Легко підключається до більшості прикурювачів в автомобілі;
• Має компактні розміри;
• Має невелику вагу.
Кип'ятильник Elegant EL 101533 виготовлений із високоякісного матеріалу. Сам обігрівач виконаний із стійкого та надійного металу. Він швидко гріється, створюючи оптимальні умови нагрівання рідини.
Ручка зроблена з міцного, жаростійкого пластику, який не нагрівається та забезпечує зручну експлуатацію пристрою. Довжина кабелю становить 60 см, чого цілком достатньо для використання кип'ятильника на задньому сидінні або на відкритому просторі. Підключається модель кип'ятильнику практично до всіх автомобілів з прикурювачем, який має 24В. Ще один плюс – наявність спеціального кріплення. Завдяки цьому він легко фіксується у вертикальному положенні. Кип'ятильник має компактні розміри, що дозволяє його зберігати без проблем. Він легко міститься в сумці, підлокітнику, багажнику. Пристрій не займає багато місця, його можна тримати під рукою. Важить кип'ятильник небагато, а тому легко транспортується. Ефективний, надійний та функціональний, він стане чудовим помічником у дорозі.

 

Характеристики
Країна виробник
Китай
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари