Набір головок 1/4" 13 предметів HANS 26213

Бренд: HANS
Номер: 26213
Код: 34822
1012грн/шт
В наявності
Оплата частями от Приват банка
Оплата частями
4 x 253 грн
Рассрочка от Приват банка
Рассрочка
до 24 месяцев
Быстрая доставка
Отправка
сегодня
Опис

Набір HANS 26213 складається з 13-ти інструментів для загвинчування / відгвинчування різьбових з'єднань, з'єднаних кріпильними елементами шестигранної форми. Даний набір придатний як для професійного, так і для побутового застосування.
У набір входить 11 торцевих головок, подовжувач і тріскачка. Всі інструменти оснащені приєднувальних квадратом 1/4", завдяки цьому найкраще підходять для ремонту і обслуговування компактної техніки і пристроїв.
Торцеві головки мають шестигранний профіль, який максимально ефективно передає крутний момент на кріплення. Також шестигранна форма профілю запобігає зрив граней кріплення.
Невелика тріскачка з прапорцевим перемикачем реверса і швидким скиданням оптимізує робочий процес, дозволяючи працювати з лівого і правого різьбленням, а також швидко і легко здійснювати зміну торцевих головок.
Подовжувач складі набору служить допоміжним інструментом для монтажу / демонтажу кріпильних з'єднань в важкодоступних і вузьких позначках.
Матеріалом для виготовлення послужила міцна інструментальна сталь, яка забезпечує інструментам високу твердість і стійкість до навантажень.
Набір поставляється на пластиковому тримачі, зручному для зберігання і транспортування.

Характеристики
Країна виробник
Китай
Гарантійний термін
1 мес
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари