Центральний замок комплект Pulso DL-48001

Бренд: Pulso
Номер: DL-48001
Код: 21104
465грн/комплект
В наявності
Оплата частями от Приват банка
Оплата частями
4 x 117 грн
Быстрая доставка
Отправка
завтра
Тип Комплект ЦЗ
Зусилля 4
Опис

Центральний замок використовується як для захисту, так і для зручності. Він дозволяє закрити всі замки в автомобілі одним натисканням кнопки, що значно скорочує час постановки на охорону. Використовувати можна для дверей, вікон і багажника. Дана модель ЦЗ PULSO DL-48001 є універсальною і підійде для будь-якого автомобіля. Установка центрального замка може проводитися замість штатного обладнання або для поліпшення початкових можливостей авто. Підійде і для установки з сигналізацією. Особливостями даного комплекту є:
• Наявність 4 актуаторів для 4-х дверей.
• Зусилля, що розвивається становить до 5 кілограм.
• У комплекті йдуть всі необхідні деталі для установки і монтажу. Є проводка для підключення, кріплення. Завдяки цьому установка не займе багато часу і сил. Монтувати комплект центрального замка можна власноруч або ж звернувшись до фахівців. При монтажі рекомендується скористатися інструкцією.
Робоча напруга в даному випадку становить 12В, а значить ЦЗ підійде для всіх легкових автомобілів, мікроавтобусів. Функціональний і надійний комплект центрального замка PULSO DL-48001 стане відмінним помічником для власника автомобіля.

Характеристики
Країна виробник
Китай
Гарантійний термін
12 міс
Тип
Комплект ЦЗ
Зусилля
4 кг
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.

Популярні товари