Свердло по склу та кераміці QUADRO 12мм, хвостовик HEX 1/4", L=120mm Alloid GB-20012

Бренд: Alloid
Номер: GB-20012
Код: 54601
118грн/шт
В наявності
Быстрая доставка
Отправка
сегодня
Призначення По склу та кераміці
Довжина 120
Діаметр 12
Опис

Свердло торгової марки Alloid Building призначене для швидкого і ефективного свердління отворів у керамічній плитці або незагартованої склі. Наконечник свердла виконаний зі спеціального сплаву титану з вольфрамом, заточка проведена на високоточному сучасному німецькому обладнанні. Завдяки складу та заточуванню наконечник свердла витримує тривалу роботу і має збільшений робочий ресурс. Наконечник виконан у формі хреста і має 4 ріжучі кромки.

Хвостовик свердла Alloid по склу та кераміці має форму стандартного шестикутника 1,4 "DR, що дозволяє його надійно зафіксувати в затискному патроні інструмента, повністю виключити небажане прокручування свердла під час роботи, а так само дозволяє мінімізувати небажане бічне відхилення під час свердління.

Свердло по склу та кераміці Alloid може використовуватися з побутовими і професійними дрилі та шуруповерти.
Увага! Свердління повинно проводитися в безударному режимі на низьких оборотах з використанням води. Рекомендована швидкість - 600-800 оборотів.

Інструмент ТМ Alloid - це завжди висока якість матеріалів, ергономічний, яскравий дизайн інструментів і упаковки. Повністю відповідає вимогам ГОСТу, а також відповідає високим міжнародним стандартам. Підійде пересічному споживачеві і професіоналу для професійної роботи.

Характеристики
Призначення
По склу та кераміці
Довжина
120 мм
Тип
Свердло
Діаметр
12 мм
Країна виробник
Китай
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари