Свердло по склу та кераміці QUADRO 6мм, хвостовик HEX 1/4", L=105mm Alloid GB-20006

Бренд: Alloid
Номер: GB-20006
Код: 54603
63грн/шт
В наявності
Быстрая доставка
Отправка
сегодня
Призначення По склу та кераміці
Діаметр 6
Опис

Свердло торгової марки Alloid Building призначене для швидкого і ефективного свердління отворів у керамічній плитці або незагартованої склі. Наконечник свердла виконаний зі спеціального сплаву титану з вольфрамом, заточка проведена на високоточному сучасному німецькому обладнанні. Завдяки складу та заточуванню наконечник свердла витримує тривалу роботу і має збільшений робочий ресурс. Наконечник виконан у формі хреста і має 4 ріжучі кромки.

Хвостовик свердла Alloid по склу та кераміці має форму стандартного шестикутника 1,4 "DR, що дозволяє його надійно зафіксувати в затискному патроні інструмента, повністю виключити небажане прокручування свердла під час роботи, а так само дозволяє мінімізувати небажане бічне відхилення під час свердління.

Свердло по склу та кераміці Alloid може використовуватися з побутовими і професійними дрилі та шуруповерти.
Увага! Свердління повинно проводитися в безударному режимі на низьких оборотах з використанням води. Рекомендована швидкість - 600-800 оборотів.

Інструмент ТМ Alloid - це завжди висока якість матеріалів, ергономічний, яскравий дизайн інструментів і упаковки. Повністю відповідає вимогам ГОСТу, а також відповідає високим міжнародним стандартам. Підійде пересічному споживачеві і професіоналу для професійної роботи.

Характеристики
Призначення
По склу та кераміці
Тип
Свердло
Діаметр
6 мм
Країна виробник
Китай
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

Популярні товари